Binnenkijken bij

Daniëlle en Henk

Binnenkijken bij Daniëlle en Henk: een lichte keuken vol ruimte

Toen het gezin van Henk en Daniëlle verhuisde naar hun huidige woning, was de keuken nog in een prima staat. Toen de kinderen meer begonnen op te groeien werd de ruimte echter steeds minder toereikend. Op dat moment begon de zoektocht naar een keukenexpert die hen kon helpen aan een nieuwe ruime keuken. Hieronder vertelt Daniëlle meer over hun ervaringen rondom dit proces.

De weg naar Schepers Keukendesign

Na het besluit om een nieuwe keuken te verkennen, kwamen Daniëlle en Henk al snel bij Schepers Keukendesign terecht. “Vrienden van ons zijn daar ook geweest en vertelden heel positief over hun ervaring”, legt Daniëlle uit. “Wij vonden het heel fijn dat ze bij Schepers gewoon een heel eerlijk verhaal vertellen en ze niet doen aan afdingen. Dat vind ik wel echt een stukje service wat ze bieden.”

Het keukenontwerp

Het creatieve proces omvatte meerdere gesprekken, bladeren door een inspiratieboek en het doorlopen van het wensenlijstje. “We konden aanwijzen wat we mooi vonden”, zegt Daniëlle, “en dan gingen zij dat voor ons intekenen. Zo konden we goed zien of het wel in onze ruimte zou passen. We hebben gekozen voor een lichte keuken met houten keukenkastjes en zwarte accenten. Uiteindelijk is bijna alles wat we graag wilden wel in het eindresultaat gekomen.”

Ruimte als prioriteit

“Wij wilden sowieso meer werkruimte, een goede oven, inductieplaat met geïntegreerde afzuiger en meer opbergruimte”, vervolgt Daniëlle. “We hadden hiervoor een U-keuken waar redelijk veel ruimte niet goed benut werd. Er is nu een stuk meer ruimte bijgekomen terwijl we niet veel meer van de daadwerkelijke ruimte hebben gebruikt. De keuken voelt rustiger, overzichtelijker en het materiaal past echt beter bij ons.”

Waar worden jullie blij van in de keuken?

“Eigenlijk van alles wel”, lacht Daniëlle. “De nieuwe opstelling zorgt voor veel ruimte waardoor we makkelijk met meerdere mensen tegelijk in de keuken bezig kunnen zijn. Daarnaast hebben we een hele leuke wandplank die licht kan geven. Eerst dacht ik dat ik het niks zou vinden, maar het is echt een hele goede toevoeging. Ook onze kinderen zijn er groot fan van.”

Meedenken en Service

Tenslotte was het stel te spreken over Erik, die goed met hen meedacht: “Hij zorgde ervoor dat hij binnen ons budget bleef en dat dingetjes snel werden opgelost. Onze oven was bijvoorbeeld niet op tijd leverbaar en toen kregen we een luxere oven uit de showroom voor dezelfde prijs. Hij luistert en kijkt heel goed naar de behoefte van de klant. We kunnen dan ook echt wel zeggen dat we trots zijn op onze nieuwe keuken.”