Keuken inspiratie

Hou je van een designkeuken, of kies je liever voor modern, landelijk of industrieel? Wij ontwerpen een keuken die bij jou past, met oog voor detail en kwaliteit. Een duurzame keuken die past als een jas: smaakvol en stijlvol.

Welke stijl je ook kiest: wij helpen je graag. Je wensen vertalen we in een uitstekend ontwerp, dat naadloos aansluit bij je leefsituatie, je huis en interieur. Samen komen we tot een prachtig resultaat. Doe inspiratie op in onze showroom in Anna Paulowna (Noord-Holland) waar keukens in diverse stijlen staan opgesteld. Of klik op een van onderstaande keukenstijlen.

Een comfortabele kookplek met de nieuwste apparatuur, eigentijds en functioneel. Met strakke lijnen en een fraaie, gladde afwerking. Zo is de moderne keuken te typeren.

Stoere en warme materialen geven de strakke industriële keuken sfeer. Denk bijvoorbeeld aan beton, staal, hout, leer en fluweel. Een moeiteloze combinatie van zakelijk en huiselijk.

Hoogwaardige materialen, een symmetrische indeling en een strakke belijning: de designkeuken kenmerkt zich door een elegante en exclusieve uitstraling.

Voorzien van authentieke details en nieuwe snufjes: de landelijke keuken is modern én rustiek. Vol van karakter, dankzij robuuste en nostalgische eigenschappen.

Bezoek onze showroom

In onze inspirerende showroom aan de Molenvaart 103 in Anna Paulowna vind je mooie keukens in diverse opstellingen. We adviseren en denken graag met je mee over de inrichting en aankleding van de ruimte en je interieur. Bij Schepers Keukendesign kun je kiezen voor diverse materialen, kleuren en werkbladen. Welke keus je ook maakt, de kwaliteit en service zijn uitstekend. We begeleiden je van a tot z. Welkom!

Inspiratieboek

Meer inspiratie? Op onze website en in onze showroom vind je schitterende beelden van onze keukens. Daarnaast bieden we je graag een Inspiratieboek aan. Je leest in dit boek wie we zijn, wat we belangrijk vinden en welke service en kwaliteit we bieden. Je geniet van mooie foto’s van unieke keukens. Haal het Inspiratieboek vrijblijvend op in onze showroom aan de Molenvaart 103 in Anna Paulowna.