Binnenkijken bij

Michiel en Martine

Schepers Keukendesign laat de klant in zijn waarde

Michiel en Martine en hun zoons Marijn, Julian en Floris. “Wij hebben een mooie, strakke designkeuken gekocht bij Schepers Keukendesign. Precies onze smaak! We zijn uitermate tevreden.”

“Bij de verbouwing van onze benedenverdieping wilden we meteen onze keuken aanpakken. Die werd namelijk te klein door onze opgroeiende kinderen. We oriënteerden ons uitgebreid op een nieuwe keuken, maar bij geen enkele zaak kregen we een fijn gevoel of een warm onthaal. Net toen de moed in onze schoenen zakte, namen we nog even een kijkje bij Schepers Keukendesign. Alsof we in een warm bad stapten! De sfeer was goed en gezellig, Erik Schepers toonde zich betrokken en we zagen mooie combinaties in zijn showroom. We voelden ons er meteen thuis.”

De sfeer bij Schepers Keukendesign is goed en gezellig
“Het hele proces, van advies tot oplevering, is prima gegaan. In ons leven hebben we inmiddels een derde keuken gekocht en we kunnen wat dat betreft diverse keukenzaken met elkaar vergelijken. Schepers Keukendesign steekt daar met kop en schouders bovenuit. We zijn goed begeleid in de aanschaf van onze keuken. Erik luisterde aandachtig naar onze wensen en kwam vervolgens met zijn ideeën. Dat matchte goed. Ook daarna bleef hij persoonlijk betrokken. Onze mails en telefoontjes werden adequaat beantwoord. Schepers Keukendesign laat de klant in zijn waarde.”

“De fraaie designkeuken sluit naadloos aan bij de woonkamer. Onze inrichting is modern. De hoogglans witte keuken met betonlook aanrechtblad past daar perfect bij. Aan het vijf meter lange keukenblad kunnen we makkelijk met z’n allen onze broodjes smeren. Aan de kopse kant kun je even lekker zitten op een keukenkastje, met een glaasje wijn of een tablet. Gezellig als de één staat de koken en de ander even komt kletsen.”

“De afzuigkamp heeft geen pijp naar buiten, maar filters waardoor de kap net een lamp lijkt. Heel mooi. Zeker als je vanuit de woonkamer de keuken inkijkt. We hebben dubbele ovens, zodat we bijvoorbeeld voor iedereen tegelijk een pizza kunnen bakken. Eén daarvan is een stoomoven. De ingrediënten van ieder gerecht blijven nu heerlijk smaakvol. Ook hebben we een inductiekookplaat, die ervoor zorgt dat de keuken er strak en opgeruimd uit ziet.”

“Voordat de kids er waren, kookten we om en om, maar nu kookt Martine vaker. Niet meer zo uitgebreid als vroeger, maar dat hopen we te zijner tijd wel weer op te pakken. Wij houden van wereldse gerechten en onze jongens als wereldburgers gelukkig ook. Onze keuken oogt heel gastvrij door de ruime opzet en vriendelijke opstelling. In deze heerlijke ambiance prikken ook onze gasten graag een vorkje mee.”

“Het mooiste moment in de keuken is als we thuiskomen van ons werk. Dan is de keuken echt het hart van ons huis. Iedereen komt daar samen en vertelt zijn verhaal. Ondertussen maken we eten klaar, dineren samen en tafelen soms gezellig na. Tijdens onze verbouwing van zes maanden bivakkeerden we op de eerste verdieping en kookten we op een campingpitje. Dan merk je pas goed hoezeer je de keuken mist en welke centrale rol hij speelt in ons gezin. Met deze keuken van Schepers Keukendesign zijn we echt heel blij. Hij is mooi, praktisch en klaar voor de toekomst!”